city of dead

graves

It’s customary to bring something to the table when you visit someone in Russia, also when you visit your dead. Notice how many graves in the photo are furnished with tables and benches? Mom and I brought some pirogs (Russian pie – пирог) with cabbage and potatoes with us when we visited grandfather. And we planted lilies – a beautiful and quiet day.


Når du går på besøk til noen i Russland er det høflig å bringe noe til bordet. Så da vi gikk for å besøke bestefar var posene fylt med både mat og blomster. Myndighetene har for øvrig bedt folk å ikke etterlate mat på gravplasser siden det tiltrekker skadedyr, så mor og jeg spiste alle kål- og potetbollene selv mens vi sendte varme tanker til morfar.

Du er fortsatt elsket og savnet.

hope you enjoy the lilies!
hope you enjoy the lilies!